Merkel: Nuk duhet ndërprerë dialogun me Rusinë

Merkel ka thënë se është shumë e rëndësishme që të mos ndërpritet trendi i dialogut

NATO duhet të demonstrojë gatishmërinë e mbrojtjes dhe nuk duhet ndërprerë dialogun me Rusinë, deklaroi të shtunën kancelarja gjermane Angela Merkel.

“Besoj se kemi zgjedhur rrugën e duhur duke përdorur qasjen e dyfishtë, gjë e cila është, paraqitja e forcës nga njëra anë dhe shfaqja konstante e gatishmërisë për dialog nga ana tjerë”, tha ajo.

Merkel ka theksuar po ashtu se është shumë e rëndësishme që të mos ndërpritet trendi i dialogut, ashtu që të merren të gjitha masat për t’u siguruar se Këshilli NATO-Rusi do të mund të mbajë takimet e veta, transmeton TASS.

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button