Mes dhimbjes e krenarisë mbyllet FemArt 9!

1 min read

 

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit(MKRS) ka shkruar se edicioni i nëntë i FemArt-it do të mbetet gjatë në mendjen e artistëve dhe artdashësve, jo vetëm për llojllojshmërinë e aktiviteteve artistike, por edhe për natën e fundit të këtij edicioni.

Tutje MKRS ka shkruar se, gjashtë tetori ishte një natë që kaloi mes dhimbjes e krenarisë, pikëllimit e lutjes. “Dhimbje e thellë për vdekjen e artistit, fotografit dhe mikut Meddy Huduti, dhe krenarisë e mirënjohjes për bashkëpunimin me të”.

Artistët e nderuan Meddyn dhe publikun me një paraqitje të shkëlqyer në skenën e Teatrit Kombëtar me “Cabaret Night”, derisa interpretimi i “La vie en rose” nga Zana Berisha ishte dedikim i veçantë për artistin e veçantë. Meddy u përshëndet me FemArt me një minutë heshtje, duartrokitje, e shënime në librin e kujtimeve në sallën e Teatrit Kombëtar.

Ditë më parë vdiq fotografi i njohur Ahmed (Meddy) Huduti./21Media