Podujevë: Mësuesit i kërkojnë shujtat përmes gjyqit!

Mësimdhënësit ende po vazhdojnë të mos marrin pagesat për shujtat ditore që ju takojnë në bazë të kontratës kolektive të nënshkruar në mes të MASHT-it dhe SBASHK-ut, në vitin 2017.
Mësimdhënësit në komunën e Podujevës këtë herë shqetësimin e shprehën edhe përmes radio televizonit tonë./21Media
Përgatiti: Lirie Dibrani
Kamera: Sahit Troshupa

Back to top button