Maqedoni: Mësohen emrat e kabinetit ministrorë

LR-PDSH vendos për emrat e zv/ministrave

TV 21 në Maqedoni ka mësuar mbi propozimet për emra në kabinetet ministrore, LR-PDSH ka dalë me këto tre propozime për zëvendës-ministra edhe atë:

Remzi Memedi – zv/ministër i Transportit dhe Lidhjeve
Elmi Aziri – zv/ministër i Punës dhe Politikës Sociale
Arta Toci – zv/ministre e Punëve të Jashtme, shkruan tv21.tv

Këto propozime pritet të verifikohen dhe aprovohen nga qeveria./21Media

Back to top button