Rezultatet sipas 99.56% të numërimit të votave

2 mijë e 490 vendvotime

Kanë mbetur për t’u numëruar edhe 11 vendvotime, kurse, koalicion PDK-AAK-NISMA ka marrë 237 mijë e 209 vota apo 34,02 për qind të votave, duke u pasuar nga Lëvizja Vetëvendosje me 188 mijë e 676 vota apo 27,07 për qind, ndërsa koalicioni LDK-AKR-Alternativa ka marrë 179 mijë e 168 vota apo 25,71 përqind.

Në zgjedhjet e djeshme kanë qenë 2 mijë e 490 vendvotimeve dhe KQZ-ja po e bënë përditësimin e rezultatit zgjedhor kohë pas kohe.

Back to top button