Me platformën online tani e kuptoni se ku do të votoni

Me platformën online tani e kuptoni se ku do të votoni

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve (KQZ), u ka mundësuar qytetarëve të Kosovës të dijnë të gjitha të dhënat mbi vendvotimin.

Platforma online mundëson që secili qytetar të mësojë vendin e tij të votimit dhe të bëjë kërkesë për ndërrimin e tij.

Te linku i mëposhtëm duhet të shkruani numrin personal përmes të cilit KQZ menjëherë ju informon për Komunën, adresën, qendrën e votimit dhe vendvotimin.

Për të kuptuar vendvotimin tuaj kliko këtu.