Mësuesja Vjollcë, urime 7 Marsin!

Për ditën e mësuesit u organizuan aktivitete të ndryshme në të gjitha shkollat. Mësuesja Vjollca Beqiri, e cila ka 17 vite që punon në shkollën “ Zenel Hajdini”, në kryeqytet, rrëfen sfidat dhe vështirësitë që e kanë përcjell atë si mësimdhënëse dhe arsimin në vend./21Media

Back to top button