Michel: Për çeljen e negociatave, s’kemi unanimitet

Charles Michel në Tiranë

Presidenti i Këshillit të Evropës dhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ndodhen në në një konferencë të përbashkët për shtyp.

Kjo është vizita e parë e Charles Michel si president i Këshillit të Evropës.

“KE duhet të jetë i qartë për orientimin që do të bëjë dhe më pas do të jetë një dialog i fortë intensiv dhe i përgjegjshëm. Pika e tretë: thirrja që bëj dhe mobilizimi që duhet të bëhet rreth tryezës për arritjen e një pakti investimesh e rritjesh për Ballkanin Perëndimor. Një pakt që mund të inkurajojë zhvillim ekonomik. Ballkani Perendimor në BE. Na takon të punojmë në javët e ardhshme për këtë ambicie. Si president i KIE më duhet tju them sot nuk kemi unanimitet por në javët e ardhshme do të realizojmë takim të përbashkët”, tha ai.

 

Back to top button