Mikrobiologu Lul Raka: Vaksinohuni, ju lutëm! (Video)

“Pandemia Covid-19 është pandemi e të pa vaksinuarve”
Mikrobiologu Lul Raka flet për rëndësinë reale të vaksinimit kundër Covid – 19 dhe për përhapjen e variantit Delta. Në një intervistë për programin e mëngjesit në RTV21, tha se pandemia Covid-19 është pandemi e të pa-vaksinuarve. Theksoi se teoria që shtatzënat nuk duhet të vaksinohen, është konspiracion./21Media

Back to top button