Ankohen se nuk i kanë marr pagat e muajit shkurt

Ankohen se nuk i kanë marr pagat e muajit shkurt

Rreth 650 punëtorë të minierës “Trepça”, kanë bojkotuar punën tash e dy ditë, me arsyetimin se nuk i kanë marr pagat e muajit shkurt. Thonë se zhgënjimin e tyre janë detyruar ta shprehin përmes protestave dhe grevave./21Media