Rukiqi: Zhvillimet politike po bëhen barrierë për zhvillimin e Kosovës.-Zeka: Të largohet tarifa ndaj Serbisë pa kushte 

Rukiqi: Zhvillimet politike po bëhen barrierë për zhvillimin e Kosovës.-Zeka: Të largohet tarifa ndaj Serbisë pa kushte 

Taksa ndaj produkteve të Serbisë ishte temë diskutimi edhe nga Oda Ekonomike e Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë. Këto institucione kërkuan që tarifa të largohet pa kushte, pasi kjo politikë po ndikon negativisht në zhvillimin ekonomik të vendit.(Teksti-Aurela Elshani, kamera-Orhan Bylykbash)./21Media