Ministrat Mehaj dhe Aliu në konferencë

Ministrat Mehaj dhe Aliu flasin për shpronësimet në Babaj dhe Aeroportin e Gjakovës

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj dhe ai i Mjedisit, Liburn Aliu sot do të mbajnë konferencë për media.

Konferenca e cila do të mbahet në ambientet e Ministrisë së Mbrojtjes është paralajmëruar të fillojë në pra 9:00.

Bëhet e ditur se temat që do të shtjellohet nga dy ministrat janë shpronësimet në Babaj të Bokës dhe në Aeroportin e Gjakovës.

Back to top button