Reka: Asnjë anëtarësim në BE nuk ka ndodhur brenda mandatit të një qeverie

Reka: Asnjë anëtarësim në BE nuk ka ndodhur brenda mandatit të një qeverie

Ministri i ri i Integrimit Evropian, Blerim Reka, ka pranuar zyrtarisht detyrën nga ministrja e deritanishme, Dhurata Hoxha. Pas pranimit të detyrës së re, Reka tha se procesi i integrimit është një maratonë stafetash, që sipas tij nuk fillon dhe as nuk përfundon me një qeveri.(E përgaditi Kujtesa Bajrami FANA, kamera- Fatos VESELI)/21Media