Ministria e Inovacionit në mbështetje të ndërmarrjeve

Vlera financiare e fondit për këtë skemë është 4 milionë euro

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, do të mbështes ndërmarrjet e vogla dhe të mesme në vlerë prej 4 milionë euro. Ministri në dorëheqje i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Muzafer Shala tha se kjo ministri ka ndihmuar edhe me herët bizneset fillestare Start up./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button