Çka u tha në forumin B2B tB2B, FORUMI I BIZNESIT NË SHKUP biynesit në Shkup?

Çka u tha në forumin B2B tB2B, FORUMI I BIZNESIT NË SHKUP biynesit në Shkup?

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perendimore, Oda Ekonomike e Republikës së Kosovës dhe Oda e prodhuesve të Shqipërisë në një takim në Shkup biseduan për lehtësimin dhe përmirësimin e kushteve dhe për angazhimin e rritjes ekonomike. Krerët e tri odave vlerësuan se janë disa barriera të cilat urgjentisht duhet të zgjidhen./21Media