Ministria synon rilicencimin e federatave

1 min read

Kritere strikte për rilicencimin e të gjitha federatave sportive në Kosovë

Një prej punëve kryesore që Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit synon t’i bëjë këtë vit është rilicencimi i të gjitha federatave sportive që veprojnë në Kosovë. Paralajmërohen kritere strikte. (E pergaditi-Art KUQI)./ 21Media