Nga pakoja emergjente MKRS do të investoj në punësimin e të rinjve

Nga pakoja emergjente MKRS do të investoj në punësimin e të rinjve

Në Ditën Botërore të të Rinjve, ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi ka takuar përfaqësuesit e Kuvendit të të rinjëve. Me këtë rast ajo tha se nga pakoja për rimëkëmbje ekonomike do të investoj në punësimin e të rinjve. Ndërkohë përfaqësuesit e Kuvendit të të rinjëve thanë se rinia kosovare ka nevojë për përkrahje. (E pergaditi- Abaz KRASNIQI)./21Media