Miratohet në parim projektbuxheti për 2022, kritikon opozita

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere me shumicë votash miratoi Projektligjin mbi Ndarjet Buxhetore për vitin 2022. Derisa ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati, gjatë raportimit në këtë Komision sqaroi planet dhe projekte e Qeverisë, opozita pati një sërë kritikash për këtë projektbuxhet.(Teksti: Kujtesa Bajrami Fana, kamera: Lulzim Fana)/21Media

Back to top button