Studentët ankohen për padrejtësi?!

Ata shprehen kundër pagesës për paraqitje të provimit
Studentët e Universitietit të Prishtinës e mirëpritën vendimin e Qeverisë së Kosovës të marrë para do kohe që të mos pagujnë për studimet bachelor dhe master, por ata u befasuan kur kuptuan se megjithëktët, duhet të paguajnë paraqitjen e provimeve. Studentët e konsiderojnë këtë si padrejtësi ndaj tyre.(Teksti: Lirie Dibrani, kamera: Lirie Dibrani & Arlinda Hoxha)/21Media

Back to top button