Miratohet në parim projektligji për Këshillin Prokurorial të Kosovë

Në seancën e sotme të Kuvendit është miratuar në parim Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës.
Ndërkaq, nuk është miratuar propozim-rezoluta nga debati parlamentar lidhur me rritjen e çmimeve, pikë që ka mbetur nga seanca e jashtëzakonshme e 15 marsit.

Vetëm 21 deputetë kanë votuar për, kundër asnjë dhe 63 kanë abstenuar. /21Media
Back to top button