“Mission Impossible 7&8” janë shtyer për në 2023 dhe 2024

1 min read

“Mission Impossible” i drejtuar nga Tom Cruise po kalon sërish në kalendar. Kësaj radhe dy pjesët 7 dhe 8 janë shtyer për vitin 2023 dhe 2024.

Paramount Pictures dhe Skydance njoftuan se këstet e pjesës shtatë dhe të tetë të “Mission: Impossible” shtyen për shkak të pandemisë.

“Mission Impossible 7” tani është planifikuar të mbërrijë në kinema më 14 korrik 2023, dhe “Mission Impossible 8″ është caktuar për 28 qershor 2024.

Vonesa vjen pasi arkat e brendshme po shohin më shumë humbje sesa fitime kur bëhet fjalë për filmat.

Ndërsa një film si “Spider-Man: No Way Home” ka gjeneruar më shumë se 703 milionë dollarë në SHBA dhe Kanada, asnjë film tjetër i publikuar në 2021 nuk ka mbledhur më shumë se 225 milionë dollarë në shitje biletash vendase.

“Mission Impossible” është mbështetur shumë në shitjet e biletave ndërkombëtare, veçanërisht nga Kina.

“Mission Impossible: Fallout” arriti në 791 milionë dollarë në shitjet globale të biletave kur doli në vitin 2018 dhe rreth 570 milionë dollarë nga ky total erdhën nga shitjet jashtë SHBA-së dhe Kanadasë.

Kina ka qenë më selektive se cilët filma të Hollivudit lejon në kinema, që do të thotë se shumë filma të suksesshëm po humbasin të ardhura të konsiderueshme./21Media