Mitrovicë: Për takimin e Brukselit- shqiptarët kështu, serbët ashtu…

Po, çfarë mendojnë qytetarët e Mitrovicës,shqipëtarët dhe serbët per takimin e sotem Kurti Vuqiq. Megjithatë ata kane opinione te ndryshme.(E pergaditi-Shqipe Miftari)./21Media

Back to top button