Mitrovicë: Shtëpia shekullore – para shembjes!

1 min read

Familja Koruglu kërkon zgjidhje nga pushteti i Mitrovicës dhe Ministria e Kulturës

Një shtëpi e vjetër në Mitrovicë, që thuhet të jetë ndërtuar para 350 vjetësh, është në rrezik nga shembja. Familja kërkon përkujdesje institucionale për këtë objekt, vlerë e trashëgimisë kulturore.(E pergaditi-Arlinda Hoxha)./21Media