Në Mramor të Prishtinës grumbullohen mbi 1 mijë tonë fruta malore

Në Mramor të Prishtinës grumbullohen mbi 1 mijë tonë fruta malore

Në Mramor të Prishtinës ka kohë që funksionon pika grumbulluese e produkteve malore. Aty bëhet përpunimi, ruajtja dhe shitja e  mbi 1 mijë tonelata bimë të imta. Pritet zgjerimi i kapaciteteve për të pranuar më shumë produkte të grumbulluara malore.(Teskti: Bahtir Cakolli, kamera: Sahit Troshupa)./21Media