Tahiri: Vetëvendosje e LDK  janë të fokusuara vetëm për pushtetin.-Muhaxhiri: Moskrijimi i institucioneve prish raportet me aleatët

Tahiri: Vetëvendosje e LDK  janë të fokusuara vetëm për pushtetin.-Muhaxhiri: Moskrijimi i institucioneve prish raportet me aleatët

Pikërisht për shkak të dënimit me dy vjet burgim të ish-ministrit Teodosijeviq për mohim të masakrës së Reçakut, Lista Serbe kërcënoi me tërheqje nga institucionet e Kosovës. Por, nga ana tjetër, është pikëpyetje se kur do të bëhen këto institucione.

Vetëvendosje dhe LDK-ja shumë më lehtë u pajtuan për program qeverisës sesa për ndarje të posteve, po vlerësohet nga njohës të rrethanave politike.(Teksti: Burim Zariqi, kamera- Lulzim Fana)./21Media