Kujdes me ushqimin gjatë vapës! (Video)

Ditët e nxehta shtojnë rrezikun e helmimit nga ushqimi, nëse produktet ushqimore nuk ruhen ne kushtet e përcaktuara.Në tregun e Kosovës shpesh haset në produkte pa afat dhe jo nuk kushtet e nevojshme të ruajtjes, prandaj bëhet thirrje për kujdes të shtuar.(Teksti-kamera: Shqipe Miftari)/21Media

Back to top button