MKRS: Erdhi ministrja Vlora

Vlora Dumoshi premtoi bashkëpunim të ngushtë më komunitetin kulturor, sportiv dhe rinor

Sot edhe ish-ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi i ka dorëzuar postin e udhëheqësit të kësaj ministrie, Vlora Dumoshit. Me këtë rast, ish-ministri Gashi tha se është i lumtur që këtë ministri po e lë në duart e Vlora Dumoshit të cilës ia dorëzoi projektbuxhetin e vitit 2020 si dhe projektet që kanë mbetur për tu realizuar gjatë këtij viti. Ndërsa Dumoshi, premtoi bashkëpunim të ngushtë me komunitetin artistik, sportiv dhe rinor.(E pergaditi- Abaz KRASNIQI)./21Media

Back to top button