PDK-ja dhe AAK-ja nuk e mbështesin

PDK-ja dhe AAK-ja nuk e mbështesin

Partia Demokratike e Kosovës dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës kanë refuzuar t’i bashkohet nismës së Vetëvendosjes për mbledhjen e nënshkrimeve për të ngritur mocion për rrëzimin e Qeverisë Hoti. Në PDK dhe AAK këtë nismë e shohin si jo serioze. Ndërsa, në LDK thonë se mocioni i iniciuar nga Vetëvendosje është i dështuar.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera- Sahit TROSHUPA)/21Media