Monitorohet ligji anti-Covid (Video)

Opozita kërkoi rikthimin e fushë-veprimtarisë së mirëqenies sociale

Komisioni për Shëndetësi ka formuar grupet punuese për monitorim të zbatimit të dy ligjeve, atë për Shëndetin Mendor dhe ligjit për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19. Edhe në këtë mbledhje opozita ka kërkuar që fushë-veprimtaria dhe emërimi i Komisionit për Shëndetësi të plotësohet edhe me mirëqenin sociale./21Media

Back to top button