(Mos) integrimi i Kosovës?!

Pasojat e mosnjohejes nga pesë shtete evropiane

Mosnjohja e Kosovës nga pesë shtete,anëtare të Bashkimit Evropian, është njëra nga pengesat në procesin e integrimit, po aq e rëndësishme sa anëtarësimi i vendit në organizma ndërkombëtarë dhe liberalizimi I vizave. Ekspertë të integrimit vëjnë në dukje bllokadat që i bëhen Kosovës sidomos në pjesëmarrje në ngjarje të  rëndësishme dhe të ndryshme në nivel shteror.(Teksti- Shqipe Miftari, kamera – Sahit Troshupa)./21Media

 

 

Back to top button