(Mos) marrëveshja për tabelat Kosovë-Serbi


Osmani: Serbia është bllokuese e procesit të dialogut

Pas dështimit të përpjekjeve për arritjen e marrëveshjes së përhershme për tabelat e automjeteve midis Kosovës dhe Serbisë, presidentja Vjosa Osmani, akuzoi Serbinë për bllokim të procesit të dialogut. Njohësit e këtij procesi, profesori universitar, Dritëro Arifi dhe Arbër Fetahu nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike, thonë se dështimi i marrëveshjes për targat dëshmon ngecjen në dialog./21Media

Back to top button