Shqetësim për mosfurnizimin me energji

Shqetësim për mosfurnizimin me energji

Oda Ekonomike e Kosovës, Oda Ekonomike Amerikane dhe Klubi i Prodhuesve, në një konferencë për media shprehën shqetësimin e bizneseve në lidhje me mosfurnizimi me energji dhe kostot e mëdha, të cilat po u’a pamundësojnë bizneseve veprimtarinë e tyre.

Në konferencë u kërkua që vendimi për liberalizim të tregut të shtyhet edhe për një vit./21Media