Kabineti qeveritar nuk ka qëndrim unik, veç premtohet rritje

Kabineti qeveritar nuk ka qëndrim unik, veç premtohet rritje

Paga minimale është shndërruar në burim mospajtimesh brenda kabinetit qeveritar. Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale Skënder Reçica tha se rritja e pagës minimale në 250 euro nuk do të ketë implikime ligjore. Përfaqësuesit e PDK-së thanë se ky vendim është në kundërshtim me ligjin dhe se duhet kohë për analizë të thellë. Ndërsa, kryeministri Ramush Haradinaj thotë se do të ketë rritje të pagës minimale./21Media