Sot mbi vendin tonë do të mbajë mot me diell, i ngrohtë dhe me erë,kurse temperatura më e lartë e ditës deri në 30 gradë

Temperatura e mëngjesit nga 6 deri në 16 gradë, kurse ajo më e larta e ditës nga 26 deri në 30 gradë.

Për shkak të përkeqësimit të kushteve biometeorologjike, mund të ndikojnë te pacientët që vuajnë nga sëmundjet cerebrovaskulare, me ato të zemrës dhe ato mendore, prandaj këshillohet që të jenë të kujdesshëm. Reaksionet thera mund të jenë dhimbja e kokës dhe e muskujve./21Media