Moti sot në Kosovë, do të jetë me diell, i ngrohtë mbi mesatarën, me një erë të dobët me drejtime të ndryshueshmr.

Gjatë mëngjesit, në zonat e ulëta dhe përgjatë luginave të lumenjve, do të ketë  mjegull të herëpashershme. /21Media