Moti: Paradite – me re, pasdite me diell

Sot mbi vendin tonë do të jetë mot kryesisht me diell, pas një mëngjesi të vranët.
Temperatura më e ulët e ditës 10 deri në 15, më e larta nga 22 në 25 gradë, erë e dobët dhe e moderuar, në lindje herë pas here e fortë veriperëndimore, duke u dobësuar në mbrëmje.
Kushtet meteorologjike do të jenë të pafavorshme për pacientët me sëmundje të zemrës, kurse kujdes i shtuar preferohrt edhe për astmatikët. Reagimet e mundshme meteoropatike janë dhimbja e kokësdhe të muskujve.

Back to top button