Moti në Shqipëri

Moti në Shqipëri

Gjatë ditës së martë, moti në Shqipëri parashikohet të jetë me kthjellime dhe vranësira në mesditë. Baza e reve të ulëta 1200metër. Era do të jetë me drejtim Verilindje-Veriperëndim 1-8m/sek.Deti i forcës 4 me lartësi vale 1.8 metër. Shikimi 10km-20km.

Temperaturat parashikohen të jenë:
Vendet malore 11°/29°C
Vendet e ulëta 15°/34°C
Vendet bregdetare 17°/34°C