Motrat Mustafa (Safetja dhe Sahidja) kanë publikuar një këngë të re të titulluar “Malli i nënës”.

Balada e re nga Motrat Mustafa është shoqëruar edhe me videoklip.

Për tekstin dhe muzikën është kujdesur Kreshnik Avdiu, kurse për aranzhmentin Arti Rec.

Për videoklipin e këngës “Malli i nënës”, motrat Mustafa kanë bashkëpunuar me produksionin Artfabe./21Media