Mozzik dhuron 20 mijë euro për familjet që u prekën nga vërshimet

Artistë e figura publike, i janë bashkuar mbrëmjes humanitare, ”Bashkë ia dalim” e cila ka për qëllim mbledhjene fondeve për të ndihmuar qytetarët që u prekën nga vërshimet.
Për një orë janë mbledhur 147 mijë euro, kurse reperi Mozzik ishte ai që i ofroi 20 mijë euro.
Mozzik tha se kjo shumë shkon nga ai dhe familja e tij në ndihmë të këtyre qytetarëve që sot kanë nevojë./21Media

Back to top button