MSH siguroi 140 mijë doza të vaksinës së gripit sezonal

1 min read

Ministria e Shëndetësisë ka siguruar 140 mijë doza të vaksinës së gripit sezonal. Vaksinimi pritët të filloj nga muaji nëntor. Ndërkaq grupet me prioritet për vaksinim janë; personat mbi moshën 65 vjeç, të sëmurët kronikë, shtatzënat dhe lehonat, si dhe fëmijët mbi 6 muaj. (Gazetare & Kamera: Kamera SHQIPE MIFTARI). /21Media