Raport nga marketet: Mungojnë flamujt afër produkteve

Pronarët e markete nuk respektojnë ligjin për vendosjen e flamujve

Një vit pas hyrjes në fuqi e ligjit për vendosjen e flamujve sipas origjinës së produkteve, i njëjti nuk po respektohet nga biznese të ndryshme. Qytetarët thonë së kanë vërejtur mungesën e flamujve në markete, ndërsa janë të interesuar të dinë çfarë produkesh po konsumojnë, ndërkohë që në Ministrinë  e Tregtisë dhe Industrisë nuk kanë pranuar të flasin për këtë çështje.(Teksti-Aurela Elshani, kamera- Berat Bardiqi)/21Media

 

Back to top button