Murati: Pretendimet për evazion 3.5 miliardë janë serioze

 Pretendimet e ish-drejtorit të ATK-së, opozita kërkon sqarime

Komisioni i Buxhetit dhe i Transfereve i Kuvendit të Kosovës nuk e miratoi Projektligji për rimëkëmbje ekonomike në lexim të dytë. Ky projektligj mundëson tërheqjen e 10 për qind të kursimeve pensionale./21Media

Back to top button