Musliu ka thënë se mediat janë më të mira se partitë politike

Musliu ka thënë se mediat janë më të mira se partitë politike

Duke biseduar rreth aderimeve të gazetarëve në parti politike, Betim Musliu nga Instituti i Kosovës për Drejtësi në “Click” të RTV21 i pyetur se a janë partitë e këqija apo mediat e mira që kanë kuadro për eksport, Musliu ka thënë se mediat ne çfarëdo varianti dalin më të mira se partitë e vendit, shkruan rtv21.tv

Musliu po ashtu tha se në Kosovë partitë po e keqpërdorin pushtetin të cilin po e marrin  dhe se nuk po punohet në interes të qytetarët por po punohet në interes të grupeve të interesit dhe individëve të caktuar./21Media