Sipas tyre ky proces ka kosto shumë të lartë    

 Sipas tyre ky proces ka kosto shumë të lartë    

 Naftëtarët po e kundërshtojnë kompaninë e autorizuar nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, për pastrimin e rezervuarëve, pasi sipas tyre, pastrimi i tyre çdo tri vjet nuk është i nevojshëm.(Teksti-Aurela Elshani, kamera- Lulzim Fana./21Media