Ndahet “Vullnetari i Vitit”

Nderohen anëtarët e korpusit të programit (TLP-CC)

Sot ndahet çmimi “Vullnetari i Vitit”, në të cilën ceremoni nderohen anëtarët e Korpusit të Qytetarëve të programit Lidershipi Transformues (TLP-CC) për shërbimin dhe kontributet e tyre të jashtëzakonshme.

Programi Lidershipi Transformues – Korpusi i Qytetarëve (TLP-CC) ka organizuar evenimentin “Vullnetar i Vitit” me qëllim që t’u shprehë mirënjohje të diplomuarve, puna vullnetare e të cilëve ka pasur ndikim të veçantë dhe ka motivuar të tjerët për të shërbyer më tutje.

Ceremonia e dhënies së çmimeve do të përfshijë, përveç çmimit përfundimtar Vullnetar i Vitit, edhe çmime në gjashtë kategori.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button