Ndotja e ajrit në Kosovë – mbi vlerat mesatare!


Prishtina, Mitrovica dhe Prizreni qytetet më të ndotura

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar se në bazë të gjendjes nga stacionet monitoruese, ndotja e ajrit ka arritur mbi nivelet e lejuara. Njohës të çështjeve të mjedisit thonë se Kosova rrezikon që këtë vit të këtë ndotjen më të madhe të ajrit ndër vite./21Media

Back to top button