Ndryshimi i fytyrave publike ndër vite

Angelina Jolie, Charlie Sheen, Paris Hilton – të gjithë këta të famshëm ishin rregullisht në ekranet tona televizive dhe arsyeja pse ne bënim thashetheme pothuajse çdo ditë.
Koha ikën, ata ndyrshojn, por fansat e tyre  vazhdojmë t’i dua dhe t’i kujtojmë ata./21Media

 Charlie Sheen

Matthew Broderick

Angelina Jolie dhe James Haven

 Robbie Williams

Paris Hilton

Josh Hartnett

Kirsten Dunst

Olivia Wilde


 

Back to top button