Nëntë viktima me Covid 19

Nëntë viktima me Covid 19

Nëntë pacientë  të infektuar me koronavirus vdiqën gjatë 24 orëve të fundit në  vendin tonë. U  infektuan edhe 145 persona, ndërsa 144  u shëruan. Komuna e Prishtinës e cila për një kohë u përball më numër të lartë të të infektuarve, tashëm ka shënuar një rënie të rasteve të reja me koronavirus. Por situatë ndryshe është në Prizren dhe në Gjakovë./21Media