Mjekët shfaqin pikëpamjet dhe sugjerimet e tyre për të përballuar më lehtë këtë gjendje

Mjekët shfaqin pikëpamjet dhe sugjerimet e tyre për të përballuar më lehtë këtë gjendje

Në këtë betejë me koronavirusin janë përfshirë aktivisht epidemiologë, infektologë, mikrobiologë dhe mjekë të profileve të tjera nga më të ndryshmet. Nga këndvështrimi i tyre profesional shfaqin pikëpamjet dhe sugjerimet e tyre për të përballuar më lehtë këtë gjendje.

Po dëgjohet jo rrallë edhe fjala e mjekëve tanë që punojnë në klinika nëpër botë./21Media