U kërkua trajtim më i mirë i punëtorëve dhe rritje e pagës minimale

U kërkua trajtim më i mirë i punëtorëve dhe rritje e pagës minimale

Qëndrimi i një dite më parë të Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës se sot nuk do të ketë protesta të punëtorëve, shkaku i pandemisë, la të kuptohet se 1 Maji edhe këtë vit do të kalojë më shumë si një ditë e zakonshme pushimi e punëtorëve. Mirëpo, megjithëkëtë, në Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve, në Prishtinë u protestua dhe u marshua. U kërkua trajtim më i mirë i punëtorëve dhe ngritje e pagës minimale./21Media